The Last Day of April

Nu har jag dammsugit varenda #&!¤#!¤ heltäckningsmatta i hela huset. Fy kattsingen vad det är tråkigt och jobbigt. Dessutom är jag rädd för dammsugaren - den låter nått så fruktansvärt.

Jag känner mig faktiskt som en lite husmor idag, dammsugit har jag ju gjort som sagt samt tvättat (ungefär alla mina kläder!), lagat jättegod lunch till mig och T och så har jag plockat  undan lite saker, lagt dem på sin plats och så har jag gjort lite extra fint. Imorgonkväll kommer nämligen min mor och b-syrra.

På fredag jobbar ju jag men då får dom vara med och ta hand om lilla T. Vi hinner nog med en runda i Windsor & Eton samt några fik-stopp! På lördag ska vi ta tåget in till city (London) och visa syrran alla turistställen och så har jag en känsla av att det blir en hel del shopping, i alla fall om jag känner min mor rätt.

Nu måste jag vattna blommorna och göra mig iordning för snart ska jag möta upp Tess (aka. Th), vi ska äta ute och sen ska vi till puben och se Liverpool vs. Chelsea.

Have a nice evening gents! Oh, I mean Valborg...

Rätt sida.

Jag fick ett litet ryck förut. Jag brukar få det när jag märker att folk går bakom min rygg eller helt enkelt inte är ärliga mot mig. Jag avskyr nämligen sånt. Det är det värsta jag vet, efter krig.

Min dag har varit slapp och tråkig. Satt och läste på altanen medan T sov. Inte lika varmt idag men näst intill. Precis när jag slutade jobba började det regna så det blev ingen promenad idag då jag varken har stövlar, regnbralls eller paraply. Istället håller jag på att rensa tvätt och vika kläder samt att jag lägger över mina kamerabilder och annat viktigt på min externa hårddisk. Bra uppfinning det där.

Imorgon är blir det fotbollskväll på puben istället för valborg eftersom ingen vet vad det är här. På torsdag får jag besök :)Underbar låt!

Fel sida.

Jag är trött på människor som går och ger en falska förhoppningar.
Jag är trött på människor som aldrig vågar säga sanningen.
Jag är trött på människor som vänder vinden efter kappan.
Jag är trött på människor som har tio olika personliheter.
Jag är trött på människor som inte lever som dom lär.
Jag är trött på människor som ljuger.

Jag ser ingen som helst anledning till att vara vän med människor som får mig att må dåligt. "Vänner" som bara tar och tar men aldrig ger någonting tillbaka. Vänner som snor min energi och aldrig någonsonsin ger mig någon energi tillbaka. Nej det är slut med det. Hej då.

29th of April

Jag har jättemycket jag vill tala om.
Men det går bara inte att får ner allt i ord och meningar.
Så vi skiter i det.

Ha en finfin kväll!

sueñoEton

Det är aningen skumt väder utanför mitt fönster:Scones and muffins

Nu har jag varit igång igen.... och bakat. Det blev scones och muffins. Smarrigt var det också, såklart. Jag hittade min iPod nyss också, den har nämligen varit spårlöst försvunnen sen förra veckan. Men nu finns den åter i min hand så jag kan lyssna på fin musik och gå till parken och äta picknick men mina nybakade muffins och scones. Ungefär.


27th of April

Igår var jag ute. Jag kan inte säga annat än att jag hade grymt kul. Umgicks med fyra fina svenskar. Drack mycket och gott, fnittrade och spanade efter långa människor (som inte verkar finnas i detta fina land).
Men på Havanas dansgolvet skadades ett hjärta och vi (läs:jag) ramlande Arch-gatan ner till Subway.
Sedan hoppade några in i en taxi, någon drog vidare och jag fick agera karta åt en vilsen engelskman.

Idag har jag fått sova ut, fikat med Th och suttit på Eton-bron med klarblå himmel, solsken och regn på samma gång och lyssnat på tonerna från en säckpipa. Jag funderadepå livet och mig och jag kom fram till att jag har ett litet tomrum inom mig som måste fyllas med något. Och det är snarast för det gör ont.

Jag tröstäter chips och funderar vidare på allt; vänner jag har och har haft hittills, länder jag vill utforska, framtiden och det där förbaskade tomrummet.

26th of April

Inte ett moln
Så långt ögat kan nå...

Det är sommar! Jippi!
Började denna underbara dag med att sitta på altanen med en bok i handen samtidigt som jag fick se alla fina båtar passer på Themsen några meter ifrån mig. Det kommer jag sakna.
Sedan var jag på High Street en sväng och fick med mig ett par jeans-shorts, ä-n-t-l-i-g-e-n, som jag letat. Nu är jag nyss hemkommen efter några timmar på ryggläge i Alexandra Gardens med Starbuck's Mango Passion Fruit Juice i handen.

22 grader + klänning + bara ben + sol hel dagen = En Underbar Dag.

Nu ska jag hoppa in i duschen för om två timmar ska jag träffa några fina svenska flickor på puben! Cheers!


UPDATE: Trots solskyddskräm lyckades jag (som vanligt) bli tomatröd på nyckelbenen.

Love It All
Dystert i Eton

Nu har jag precis bokat biljetten.
7:e juni flyttar jag hem till Sverige.

Känns dystert.

Mycket dystert.

Jag kommer sakna ihjäl mig efter allt här.
Men, en sak som är lite positivt är att jag inte flyttar hem till Stockholm utan till Göteborg.

24th of April 2008

Haha! Åtta månadet kvar till julafton.

image84

St George's Day

Det är typ sommar och jag har gått i t-shirt mest hela dagen.
Kramar, pussar och blommor har jag fått.
Det kan inte bli mycket finare.


image82

flower

Oh Laa!

Tillbaka i London och det är sommarvärme.

image81

Det kan inte bli mycket bättre...

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=414035

bye bye

image80


Imorgon bitti lämnar jag vårvädret i London för Sveriges västkust och den underbara havsdoften. Hur är vädret där hemma i Sverige, lika fint som här?

Håkan Hellström släppte sina bokade spelingar några veckor efter att jag bokat min flygstol till Gbg, och han prickade helt rätt, det tackar jag för! Ska ut och äta en god bit mat innan konserten och efteråt ska det dansas på något trevligt uteställe i Gbg. Sedan blir det ytterligare några dagar i Gbg innan jag tar tåget upp till Stockholm till resten av familjen. Då ska jag till min frisör (ÄNTLIGEN!) och så blir det bröllopsfest. Kul!

Nu har jag dock massvis att göra, blanketter som skall skickas in till Skatteverket, biljetter och CV:n som skall
printas ut, en väska som skall packas samt en massa annat smått.

20 april landar jag på Heathrow igen... och då är det ungefär en månad kvar och sen flyttar jag hem till Sverige igen. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, antagligen blir det de sistnämnda.

Just det ja, ni får ursäkta denna kassa uppdateringen....
Cheers!

Flower Power

image78


image79

080809

Då har man jobbat klart för dagen. Det var visserligen någon timma sedan nu men jag har hunnit med att städa och fixa tvätten samt invigt mina nya fina HÖGA skor. Jag ska då inte klaga.
Jag hade egentligen tänkt att ta tåget till London och leta efter den fina klänningen jag ska ha på bröllopsfesten nästa lördag. Men istället kilar jag nog iväg till High St. köpa lite strumpor eftersom det går sönder ett par i veckan för mig. Fråga mig inte hur eller varför för det kan jag inte svara på.
Sen blir det en lång promenad - The Long Walk.

image77
Jag fick en blomma av sötast-ungen-man-kan-ta-hand-om idag.
En maskros men vad gör det. Den är fin!


Föresten, det hände en rolig sak igår. Jag var på bio med Th. Vi satte oss i fel screen och såg "fel" film. HAHA! Det blev 21, men den var bra så det gjorde inget.

Puss & Adjö

Dancing ShoesGet on your dancing shoes You sexy little swine Hoping they?re looking for you Sure you'll be rummaging through Oh and the shit, shock, horror You've seen your future bride Oh, but it's oh so absurd For you to say the first word So you're waiting and waiting!

when the one thing you're looking for is nowhere to be found

image76

August Rush

En berättelse om pojken som lyssnade - på musiken, för att finna sina föräldrar.

image75

En cellist möter sångaren i ett band och de tillbringar en natt tillsammans på en takterrass i New York, lyssnandes på en man som spelar munspel i den mörka natten. Dagen efter skiljs de åt och hörs inte av igen.

Nio månader senare föder cellisten ett barn. Hennes far förfalskar hennes signatur och barnet, en pojke, adopteras bort utan hennes vetande. När hon vaknar upp efter förlossningen blir hon tillsagd att barnet inte klarade sig.

Elva år senare ligger hennes far på sin dödsbädd och berättar sanningen. Och sökandet efter pojken börjar. Samtidigt har en pojke rymt från sitt barnhem där han praktiskt tagen är uppvuxen.

På New Yorks gator har pojken levt, genom musiken, i flera månader. Han är med om de mest otänkbara händelser man kan vara med om. Men pojken är nästintill magisk och mycket musikalisk - allt kan hända. Han träffar en man som utnyttjar hans musikala kunskaper för pengar, han går förbi en kyrka, sticker in huvudet för att lyssna på sång och hamnar plötsligt på Juilliards. Vips är han på gatan igen och lirar lite gitarr med en gammal bandmedlem.

Och vips... mer kan jag inte säga. Filmen är för bra för att ens kunna beskrivas. Den är fin. Vacker. Musiken är makalös och skådespelarna dom bästa. Och alla människor borde se den. Omedelbar bums!

August Rush är titeln.

080407

image74

Igår vaknade jag och fann snö på tak och mark. Första gången den fatiskt ligger kvar (ett tag innan den töar bort). Tur att det var söndag och inga människor skulle till sina jobb för annars hade allt varit stängt. Ja det är sant. Folk får panik när de ser snö och stannar hemma hela dagen, dom flesta i alla fall.

Nåväl, nog talat om snö. Efter tre dagar i sängen och soffan hade jag krafter att gå ut i den friska kalla luften. Jag gick på klänningsspaning på High St en timma, hittade en mycket fin klänning men självklart fanns den inte i min storlek. Ganska irritating. Får la sätta mig på tåget in mot London City i veckan och spana vidare, vore ganska skönt att ha en klänning till bröllopsfesten innan man åker till Sverige för väl i Sverige är det så mycket annat som skall göras.

Cheers!

Ps. Jag klickade hem ett par jätte-fina skor på Asos igår, med klack. Så nu kommer jag bli ungefär 187 cm. Woho... Giraffen är tillbaka!!


Chedi Beach

Favorit i repris - bara för att jag längtar dit!

image23

Fan fan fan

Jag kan nästan inte prata, jag har feber, jag är öm i precis hela kroppen och jag är så matt att jag knappt kan ta min ner till köket. Till råga på allt missar jag antagligen vår roadtrip till det där slottet med tjejerna imorgonPLUS att det idag är 17 grader vart ute och sooool! Ja, jag tycker synd om mig.

L I V E R P O O L

Nedan kommer några bilder från min roadtrip till Liverpool. En stad som är på uppgång. Jag gillade staden och den är helt klart värd att besöka endast på Beatles Museet och shoppingen.


image62

image63

image64

image65

image66

image67

image68


image72
Det var här Beatles blev stora först.

image73

The Wall of Fame - Alla band som spelat på Cavern

080403

Kom precis in efter några ärenden i Windsor och en stund på lekplatsen och vad får man se? Jo, på The Hits körs  "The Official UK TOP 50 Of 2008 So Far" och den där jädra Now your're gone med Bajshuter, oj förlåt jag menar Basshunter ligget etta. Hur är det möjligt? Jag skäms åt Sveriges vägnar. Jag skäms som svensk. Jag säger bara en sak, tur att britterna inte fattat att han är svensk än. Haha.

Jag sitter bekvämt i soffan och proppar i min halstabletter (som för övrigt inte verkar fungera på mig) och dricker te. Min hals gör ont , jag är hes och jag är varm som attan. Men, jag tänker minsann inte bli sjuk för ikväll är det sista gången jag går till plugget i England, på fredag ska jag ut och på lördag ska jag och några svenska flickor åka till nått schysst place över dagen.

Just nu står en liten herre på mina fötter och klagar på att jag inte leker med honom - back to work! Cheers!

Lilla lillebror

image61

Bilder från mars sista vecka

image50


image51

image52

image53
Förr i tiden klottrade man också på bänkarna. Bilden är från på Eton College där pojkarna knivar med sig i klassrummen, för att vässa pennorna. För övrigt är bilden tagen i världens äldsta klassrum - som fortfarande används.


image55
Eton College.


image54
Min lilla lillebror är inte så liten längre.


image56

Bilder från ett stats besök i Windsor förra veckan. Frankrikes president besökte drottningen och massa kungligheter var där, hann dock inte fånga allt på kort eftersom hästarna gallopperade i full fart genom Windsor.


RSS 2.0